Sponsor

Sjelle Autoværksted A/S er autoriseret Land Rover værksted.

Hos Sjelle Autoværksted ved vi, at en Land Rover ikke bare er en bil, der skaffer dig fra A til B. Det er et sublimt køretøj – en livsstil.

Vi er et autoriseret Land Rover værksted og har mere end 40 års erfaring i arbejdet med Land Rover. Firmaet blev grundlagt i 1970 og er ført videre i samme ånd som det blev grundlagt, nemlig med fokus på høj kvalitet og gedigen service. Vi arbejder hårdt for at alle vores kunder, enten private eller erhvervskunder, skal føle at de får mere for pengene.

Erfaring med firehjulstrækkere

Vi brænder for firehjulstrækkere og ved, at din bil kræver særlig behandling. Vi er 10 erfarne folk, som sørger for at varetage din bil på den helt rette måde.

Vi løser alle udfordringer, når det kommer til følgende bilmærker: Land Rover, Range Rover, Toyota, Nissan, Suzuki, Jeep og Mitsubishi.

Udfordringer i alle størrelsesordner

Ud over at være et autoriseret Land Rover værksted kan vi også tilbyde ny- og brugtvognshandel, udstyr, reservedele, værkstedsarbejde og specialopbygninger.

Vi servicerer kunder i hele Danmark, så kontakt os. Vi tager gerne imod netop din udfordring. Kontakt os på telefon 86 95 42 55 eller 22 19 21 19 hvis du har nogle spørgsmål. Så hjælper vi dig gerne med at finde løsningen.

http://www.landrover-sjelle.dk/

Translate »

NextGEN Public Uploader by WebDevStudios