Regionen

danmarkny

 

Medlemskab

Har du interesse for Land Rover, (du behøver ikke at eje en selv) kan du blive medlem af vores klub. Hvis du bliver ”bidt” af Land Rovere, kan du for en beskeden sum blive ejer af en selv. Prisen for en brugbar bil starter vel omkring 25-30.000 kr. og en hel masse kroner opefter..!

Hvad får du for pengene?
Uanset om du er til rejser, konkurrencer, ” skruen” på din bil eller at deltage i vores klubaftener, er du meget velkommen. Der er noget for enhver smag!

  • Du får mulighed for at deltage i arrangementer i alle regionerne
  • Du har mulighed for at få forsikret din bil gennem vores klubaftale
  • Du får vores klubblad OASEN
  • Der er forskellige muligheder for rabatter på f.eks. reservedele, olie og tilbehør
  • Du får fuld adgang til  www.dlrk.dk
  • Du kan få en masse gode råd om næsten alt vedrørende din Land Rover
  • Du har mulighed for at lære en masse forskellige Land Rover mennesker at kende.

Arrangementer
Strækker sig lige fra terrænkørsel, værksteds “gør det selv” besøg, foredrag og lysbilleder af folk der har været ude i den store verden til ture med madpakken ud i det blå og hyggeaftener med lidt Land Rover historier (både de sande og en lille smule løgnehistorier om vores biler og deres chaufførers uovertrufne egenskaber).

Selv en sommerfest samt julehygge mangler ikke! Men husk, at det er dig som medlem, der er med til at bestemme hvad der skal ske i vores region.

Kontakt en fra regionsledelsen, hvis du har en ide, eller har lyst til at være med til planlægningen af et arrangement

Terrænbevis
Alle medlemmer skal, hvis de Ønsker at køre terrænkørsel i DLRK regi, erhverve sig et terrænbevis. Hver region har et antal terrænkørselsinstruktører der foretager den nødvendige undervisning. Kurset er gratis og indeholder så vel en teoretisk som en praktisk del. Den teoretiske del består af en gennemgang af Land Roverens opbygning, klargøring af bilen til terrænkørsel (oliestand, kølervæske, bremser, styretøj, dæktryk osv.).
Der skal sættes forskellige propper i motoren for at forhindre skader når du kører i vand. Sikkerheden i terrænet bliver der også undervist i, både din egen og dine andres sikkerhed. Hvilket gear skal vælges ved op og nedkørsel af bakker, hvordan er proceduren hvis du går i stå eller sidder fast på en stejl skråning, hvordan forcerer du en grøft, samt en del andre ting der er værd at vide.
Når den teoretiske del er overstået, skal det hele prøves af i praksis. Det forgår f.eks. i en grusgrav eller lignende. Du får en kørselsinstruktør med “ombord”, som guider igennem de forskellige Øvelser der skal gennemføres. Når instruktøren er tilfreds med din formåen i terrænet, udsteder han/hun et midlertidigt terrænbevis. Senere modtager du et endeligt bevis fra DLRK.

Takt og tone i terrænet
Kørsel i terrænet foregår altid under størst mulig hensyntagen til dyre- og plantelivet i naturen. Fredninger og andre restriktioner skal respekteres. Som medlem af Friluftsrådet støtter Dansk Land Rover Klub initiativer til forsvarlig og fornuftig brug af naturen.

Oasen
Oasen er Dansk Land Rover Klubs medlemsblad. Bladet indeholder en masse Land Rover orienterede artikler, køb og salg rubrikker, leverandør-annoncer, orientering om hvad der sker ude i den store Land Rover verden, tekniske artikler, rejsebeskrivelser, hvad klubbutikken kan tilbyde, samt en hel masse andet godt.
Oasens redaktion modtager gerne artikler fra medlemmerne.
Hver region har deres faste sider i bladet. Disse sider benyttes, blandt andet, til at fortælle medlemmerne hvilke arrangementer der er planlagt i de kommende måned, eller længere frem, samt referater fra afholdte arrangementer.

Translate »

NextGEN Public Uploader by WebDevStudios