Ordbog

Greenlaning
Greenlaning er en tur rundt i terræn eller måske bare en køretur ud i det grønne. Det kan til tider også være lidt sværere terræn, men spørg ledelsen af arrangementet. Alle biler kan normalt være med her.

Klubaften
Vi mødes hos forskellige regionsmedlemmer til hygge og snak. Enhver som ønsker at holde klubaften, kan kontakte regionslederen.

Trophy
Trophy er en konkurrence for hold. Holdet kan bestå af 1-5 biler, og man skal gennemføre et terrænspor eller en fysisk opgave indenfor en vis ideal/maksimaltid. Ofte er det meget hårde opgaver, og det kræver en del udstyr at deltage. Se regler på www.dlrk.dk under ”Regler og retningslinier for DLRK”

Officials
Dommerne til vores forskellige konkurrencer kaldes ”Officials”.

Østjydsk Challenge
Østjydsk Challenge er en konkurrence for en enkelt bil og det køres efter road-book på offentlig vej og i terræn. Undervejs er der prøver/ opgaver af forskellig art. Man får et ”klippekort” bundet til side spejlet på bilen, og klipper ved hver prøve.

O-løb cup
Skal kunne gennemføres i standard biler og uden brug af GPS.
Skal have en distance på 90-110 km og kunne gennemføres på 5 timer, incl. Frokost.

Der lægges der vægt på at løbet gennemføres i smukke omgivelser, hvor der er mulighed for at se noget natur som man ikke ser til dagligt.

Der skal være mulighed for at holde ind og spise den medbragte frokost. Det skal være muligt at have hele familien med.

Østjysk Pinderæs
Her køres efter hvad der er deltagere og lyst til.

Trial
Til Trial har man markeret en bane i et terræn. Sporet kan være vanskeligt at gennemkøre, og man får points efter hvor langt man kommer uden at stoppe undervejs. I region Østjylland er vi officials for hinanden. Biler med akselafstand over 100” (det vil sige Range Rover, Discovery, 110”, 130” osv.) har dog lov til at stoppe og bakke. I denne konkurrence kan alle deltage, og man kan selv fravælge baner, hvis man ikke vil have ridser i snævre baner. Se regler på www.dlrk.dk under ”Regler og retningslinier for DLRK”

Gymkhana
Gymkhana er her, hvor alle kan være med. Små spejderopgaver skal løses med bilen, og ved hjælp af de personer, som er i bilen. Det kan eksempelvis være blindkørsel, bakning, parallelparkering eller alt muligt andet. Rigtigt sjovt, og rigtigt velegnet for hele familien at deltage i.

Urban Adventure
Er til løb som afvikles i en by med alt hvad det indebære, det er meget lig gymkhana men kan også indholde andre elementer.

Terræninstruktion / grønt bevis
Før man må køre til klubbens arrangementer, skal man have det grønne terrænbevis. Beviset tages enten i ens egen region, eller i en naboregion. og som regionsmedlem er det kvit og frit at deltage. Der er tilmelding til undervisningen.

Undervisningen gennemføres med godkendte instruktører, og er kombineret teori og praksis. Praksisdelen tilrettelægges individuelt og efter behov.

Translate »

NextGEN Public Uploader by WebDevStudios